Mijn eerste blog en al gelijk een tweeluik. Een tweeluik dat gaat over de veranderingen in het tijdsbesef. In deel één wil ik mijn (recente) ervaringen met jullie delen, gevolgd door een polletje en in het tweede deel ga ik in op de mogelijke oorzaken van dit fenomeen, waarbij ik alvast kan zeggen dat er naar mijn idee een einde komt aan het tijdsbesef zoals wij het kennen.

Inmiddels is het alweer de maand mei en de wereld bevindt zich in een zeer chaotische situatie. Oorlogen, opstanden, economisch mineur en aardbevingen vliegen je om de oren als je de televisie aanzet. De gewone mensen hebben veel moeite om de eindjes aan elkaar te knopen en lijden een zwaar gestrest leven met als gevolg hartinfarcten en burn-outklachten, om over het toegenomen aantal gevallen van kanker nog maar te zwijgen. Je hoort ook steeds vaker zeggen dat de mens tijd te kort heeft. Kortom, het huidige tijdsbeeld in een notendopje. Naar mijn mening is het (verstoorde) tijdsbesef dan ook medeoorzaak van de huidige wereld malaise.


Al meer dan een jaar valt mij op dat klokken rare dingen laten zien en al langer opperde ik het feit dat de tijd steeds sneller lijkt te gaan. Kijk ik op de klok dan zie ik bijvoorbeeld 21:11, ik doe gewoon vrolijk fluitend mijn ding en zodra mijn oog weer op een klok valt geeft de klok 21:22 aan. De meest uiteenlopende synchroniteiten heb ik al waargenomen en kwam dit verschijnsel eerst sporadisch voor, nu dagelijks en steeds vaker dat ik dat waarneem.


Nu zit ik zelf wegens privé-omstandigheden alweer een poosje thuis en heb ik opeens veel meer tijd tot mijn beschikking. Maar ondanks dat ik me zelfs af en toe verveel lijkt het voor mijn gevoel alsof de tijd steeds sneller blijft gaan en ook het aantal synchroniteiten op de klokken toe blijft nemen.


In de nacht van 9 op 10 mei nam ik wel iets heel merkwaardigs waar. Al de gehele avond en nacht werd ik al geterroriseerd door de synchroniteiten op de klokken waarbij het mij opviel ik dat 11 minuten als 1 minuut ervoer. Ik lag uiteindelijk in mijn bed, kon niet slapen, was nog volledig bewust en ik keek naar het klokje op mijn UPC-mediabox en ik zag weer een dubbel getal aan de rechterkant (03:44) en een paar seconden later versprong de minuut, ik hoestte even, keek en weer versprong er een minuut en net op het moment dat ik het besefte tikte de klok alweer een minuut weg en dat ging gewoon door in dat hoge tempo. Dit klopt niet, dacht ik bij mezelf en keek op mijn wekkerradio (die ik vanuit mijn bed niet kan zien), maar deze gaf dezelfde tijd aan als het displaytje op de mediabox. Uiteindelijk zette ik de tv aan en keek op teletekst en daar stond de klok op, geloof het of niet, 03:55:55.


Het viel mij verder op dat de seconden een stuk sneller weg leken en lijken te tikken, terwijl ik me fysiek vrij normaal voel en naar mijn gevoel ook op een normaal tempo blijf ademen en ook mijn polsslag voelt normaal en dat is voor mij dan ook een geruststellende gedachte dat een mens ook zonder enig tijdsbesef gewoon blijft doorleven!


24%20uurs%20mechanisme%20ontdekt

Tadaa: ziehier het bewijs van het bestaan van de biologische klok. Ook al ervaren wij geen tijd meer (omdat we alles veel sneller verwerken), de biologische klok trekt zich daar niets van aan.


Ik ervaar op dit moment nog steeds dat het tijdsbesef anders is dan voorheen. Alsof er sinds kort overgeschakeld is naar een hogere versnelling. Nu doen er op het internet nogal wat geruchten de rondte omtrent de datum 21-12-2012, maar als de acceleratie van de tijd zo door gaat, halen we 21-12-2012 al niet eens meer. Geen tijdsbesef is immers dus geen tijd en dus ook geen datum! In dat geval leven we NU letterlijk in het eind der tijden, beter gezegd: Het eind der tijdperken.


Uiteraard heb ik ook niet stilgezeten (of juist wel) en ik ben dan ook al veel langer met dit mysterie bezig, diverse zoektochten op het internet leverden naast een hoop zweverigheid (en dus koppijn) weinig nieuws op en dus ook geen bevredigende verklaring, terwijl mijn gevoel zegt dat ik met mijn gedachten op het juiste spoor lijkt te zitten.


In deel 2 probeer ik uit te leggen wat ik denk wat de oorzaak is van het steeds sneller beleven van de tijd en wat de eventuele gevolgen zullen zijn van een ‘tijd-ruimtebreuk’ zoals je de komende gebeurtenis zeker wel mag noemen en waarbij de biologische klok een belangrijke rol speelt.

Wat ik alvast wel kan zeggen, is dat het huidige economische systeem niet kan bestaan zonder tijd en dat de werkelijke economische neergang (dus niet de verdraaide feiten die je op de televisie ziet) parallel loopt aan de acceleratie van de tijdsbeleving. Als er geen tijd meer zou zijn, kun je je wel kunnen bedenken wat dit met de economie doet.


Wordt vervolgd in deel 2…

Merken julle ook veranderingen op?
Stemmers: 13 (36%)
Stemmers: 14 (39%)
Stemmers: 9 (25%)
Stemmers: 0 (0%)
3.14po: Ik weet niet wat het is, maar de laatste maanden lijken voorbij te vliegen.
United as one. Divided by zero.
Op 22-05-2012 11:19:10 | Kudos: 3 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Emie : De synchroniteiten waar je het over hebt, herken ik niet. Wel gaat de tijd gevoelsmatig steeds sneller, maar dat is normaal bij het ouder worden. Iedereen heeft dat, voor zover ik weet.
Tien minuten wachten lijkt dan weer erg lang te duren. Tijd is dus (denk ik) vooral een subjectieve beleving.
Desalniettemin een interessant verhaal, Chris! Op naar deel 2.
Is it electrickery?
Op 22-05-2012 11:35:41 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
randell: Ik denk dat we op een singulariteit af stevenen. Onze subjectieve beleving zal daarmee aan co-creërend vermogen toenemen. (waar de geest zich op richt trek je naar je toe)
Voor wat het meetbare betreft, ik vraag me af of mijn geheugen (beleving van tijd) de laatste tijd steeds zwakker wordt door de verzwakking van het aards magnetisch veld?
Op 22-05-2012 11:58:36 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
3.14po:
Emie :
Wel gaat de tijd gevoelsmatig steeds sneller, maar dat is normaal bij het ouder worden.

Net zoals grijzer worden. Komt plots in versnelling opsteken, merk ik. Maar dat is wat offtopic.
United as one. Divided by zero.
Op 22-05-2012 11:59:39 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
vosje: Ik had die synchroniteit vroeger héél vaak. En nu je het zegt, vandaag eigenlijk ook wel. Maar dat kan misschien ook zijn als je erop let.

Ik moet toegeven dat ik enorm tijdloos ben. Als iemand vraagt wanneer kan ik geen antwoord geven, tijden zeggen mij niets. Ik zou niet weten wanneer het 8 uur is. Morgen, middag of avond.

Maar over dat de tijd de laatste tijd sneller gaat kan voor mij wel kloppen. Toen ik vanmorgen naar de tijd keek was het 8:59. Ik blijf even liggen en sta op, meteen een halfuur later. Maar volgensmij is het in mijn geval gewenning. Ik moet 3 kwartier in een busje naar school, duurt bij mij dan een paar minuten. Dus als ik naar ergens dichterbij ga, is het amper later. Maar mijn dag gaat zo ook wel snel voorbij.

Ik gok dat het dus zoiets is: Je leeft in het nu, en kan terugdenken aan wat er daarvoor is gebeurt. Maar nu is het ook weer nu. En zo ook. Hoe snel veranderen die momenten? Misschien is het welke momenten je er echt bewust van bent.
Als je nu buiten in de zon zit kan je een tijdje buiten blijven zitten. Maar als je de hele tijd blijf denken dat je op dit moment bewust bent, de tijd die tikt, dan duurt alles al veel langer.
En gister was ik even aan het wachtten, dan duurt het lang. Als ik nu terugdenk ben ik al veel verder, maar voelt niet zo lang als die 10 minuten toen.

Zo heel verhaal..
Kort samengevat: Tijd is een vaag begrip.
If time doesn't matter, distance also won't.
Op 22-05-2012 12:13:41 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
hugo: Mensen denken dat ze steeds meer moeten doen in dezelfde of minder tijd. Elke minuut 72 uur aan uploads op YouTube,... wie kan het aanbod aan info en recreatie nog volgen?

Het leven gaat te snel voorbij om je daar druk over te maken.
Remedie: kiezen wat je echt wil doen, veel minder op de klok kijken. En dan op een analoge...
DansFans: je dance, donc je suis.
Op 22-05-2012 12:31:02 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
hugo: 11 (-tal en veelvouden): het mal getal van carnaval. Toeval?
DansFans: je dance, donc je suis.
Op 22-05-2012 13:06:11 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
vailixi:
hugo:
11 (-tal en veelvouden): het mal getal van carnaval. Toeval?


http://www.nvisible.com/Dutch/1111introne.html

11:11 zie ik zo vaak dat ik er soms niet goed van word.
(bericht gewijzigd op 22/5/2012 13:32)
Niemand buiten onszelf kan over ons innerlijk heersen. Wanneer we dit weten worden we vrij.
Op 22-05-2012 13:29:40 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
vailixi: Tijdstip van plaatsing

Chris de Boden | 22-05-2012 | 11:11
Niemand buiten onszelf kan over ons innerlijk heersen. Wanneer we dit weten worden we vrij.
Op 22-05-2012 13:46:00 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Dicit: De 11:11 is een invoegpunt
voor de Grotere Realiteit
op het huidige moment in te voeren.
Nooit te oud om nog meer te leren.
Op 22-05-2012 13:46:25 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Yiha:
3.14po:
Ik weet niet wat het is, maar de laatste maanden lijken voorbij te vliegen.

Dit ja, januari 2012 is weer bijna een halfjaar geleden.
Op 22-05-2012 13:59:02 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Chris de Boden:
vailixi:
Tijdstip van plaatsing

Chris de Boden | 22-05-2012 | 11:11


Verrek zeg

Ik merk in de praktijk twee dingen enorm op.

Het valt gewoon op in mijn ogen dat hoe sneller de tijd voorbij lijkt te tikken, hoe slechter het economisch gaat met de opmerking dat als het op de beurs toevallig een paar daagjes goed gaat dat helemaal niks zegt over de werkelijke economische neergang.

Het tweede waar ik steeds en steeds meer moeite mee krijgt is het maken van afspraken, het kost me steeds en steeds meer moeite om op tijd op een afspraak te komen.
Eerst denk ik: Dat red ik makkelijk qua tijd, ik knap mezelf op en maak mezelf in gereedheid voor vertrek en dan kijk ik op de klok en steeds vaker komt het voor dat ik dan toch moet opschieten(zo van wouw, de tijd is wel heel erg snel voorbij gevlogen, ik mag wel haast maken anders kom ik te laat op mijn afspraak).

Ook vroeg ik me af hoe het kan dat als ik in de wintermaanden de fiets in de metro mee neem, dat vrijwel altijd de metro al wegrijdt als ik aan kom rijden, ook vroeg ik me af hoe het kan dat als ik in Rotterdam of Schiedam ben dat ik vrijwel altijd op hetzelfde moment moet wachten op een passerende tram op hetzelfde kruispunt. Net als dat een klok synchroniteiten laat zien, zijn dit ook synchoniteiten. (dit was ik eigenlijk vergeten te vermelden in het artikel, maar veranderd niks aan het principe)

Omdat ik hier al langer mee worstelt en ik geen bevredigend antwoord kon vinden ben ik er zelf eens goed voor gaan zitten, pen en papier erbij en hoppa, de diepte in met mijn grijsweke massa...de resultaten in deel 2.

Voor mij is het voor het eerst dat ik iets geschreven heb voor GW(heb wat plankenkoorts), dit onderwerp en deze site leek mij dan ook de meest geschikte combinatie. Mijn dank aan de redactie van GW voor de mogelijkheden en natuurlijk het plaatsen


(bericht gewijzigd op 22/5/2012 14:21)
Linux=Technisch lego voor volwassenen. Project SteviaLX 1404 v1.0
Op 22-05-2012 14:17:35 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
DaVince:
Chris de Boden:
vailixi:
Tijdstip van plaatsing

Chris de Boden | 22-05-2012 | 11:11


Verrek zeg

Ik merk in de praktijk twee dingen enorm op.

Het valt gewoon op in mijn ogen dat hoe sneller de tijd voorbij lijkt te tikken, hoe slechter het economisch gaat met de opmerking dat als het op de beurs toevallig een paar daagjes goed gaat dat helemaal niks zegt over de werkelijke economische neergang.

Het tweede waar ik steeds en steeds meer moeite mee krijgt is het maken van afspraken, het kost me steeds en steeds meer moeite om op tijd op een afspraak te komen.
Eerst denk ik: Dat red ik makkelijk qua tijd, ik knap mezelf op en maak mezelf in gereedheid voor vertrek en dan kijk ik op de klok en steeds vaker komt het voor dat ik dan toch moet opschieten(zo van wouw, de tijd is wel heel erg snel voorbij gevlogen, ik mag wel haast maken anders kom ik te laat op mijn afspraak).

Ook vroeg ik me af hoe het kan dat als ik in de wintermaanden de fiets in de metro mee neem, dat vrijwel altijd de metro al wegrijdt als ik aan kom rijden, ook vroeg ik me af hoe het kan dat als ik in Rotterdam of Schiedam ben dat ik vrijwel altijd op hetzelfde moment moet wachten op een passerende tram op hetzelfde kruispunt. Net als dat een klok synchroniteiten laat zien, zijn dit ook synchoniteiten. (dit was ik eigenlijk vergeten te vermelden in het artikel, maar veranderd niks aan het principe)


Ga voor de grap maar eens bijhouden hoevaak die synchroniciteiten voorkomen zoals de tram en die aparte tijdsaanduidingen en die keren dat je het niet hebt en je zult snel merken dat het wel mee valt. Ik heb zelf ook een tijd gehad dat ik op de klok keek dat het 11:11 was dan dacht dat is apart, maar dit komt omdat het opvalt en een tijd als 11:15 niet die vergeet je direct.
(bericht gewijzigd op 22/5/2012 15:2)
Religion, a placebo which causes damage.
Op 22-05-2012 15:01:55 | Kudos: 2 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
HansMichaelChi: Als je ergens op gespinsd bent dan werkt je eigen BIJDRAGE via je lager bewustzijn om onbewust in te haken op gebeurtenissen. Zo is het verklaarbaar dat de tekens aan de wand, writing on the wall, gebeurtenissen, zich voor dat deel als een synchroon voor doen.
Op 22-05-2012 15:35:41 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Chris de Boden: @DaVince:

Ik zag en ziet het naar mijn idee iets te vaak, zo vaak dat het zelfs behoorlijk irritant begint te worden en het behoorlijk zwaar op mijn zenuwen werkt.

Als het alleen tijd synchroniteiten zou betreffen, prima, tis zwaar irri, maar ik zou er nog mee kunnen leven.

Ware het feit dat ik de tijd steeds en steeds sneller ervaar en soms zo erg dat ik de minuten voorbij ziet springen, gewoon klaarwakker en bij volle bewustzijn. Jullie mogen van mij best weten dat ik hier flink van schrok.

Er zijn idd ook momenten bij dat de tijdsbeleving voor eventjes normaal is, echter komen de momenten dat ik de tijd normaal ervaar steeds minder vaak voor. Naar mijn idee volgt de 'versnelling van de tijd' een soort van grillig patroon waarbij ik aan de loop van een rivier moet denken. Eigenlijk is grilligheid en harmonie dan ook het karakter van alles wat er in de natuur voor komt en dus ook in het universum.

Echt diep op deze ervaringen ingaan doe ik NU ook niet, dat heb ik al eerder gedaan, vandaar dat het artikel dan ook een tweeluik is(anders wordt het wel een heel lang artikel).
Linux=Technisch lego voor volwassenen. Project SteviaLX 1404 v1.0
Op 22-05-2012 16:17:42 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
A3aan v.d.B.: De tijd, ik heb er nooit zo bij stil gestaan!

Op tijd je bed uit, eten, naar school, huiswerk maken, naar bed. Op tijd kranten halen en rondbrengen. Vacantie aan tijd gebonden, gek, dan was het wel lekker avond en nachtdiensten te draaien, óók tijdgebonden maar anders. Ik had daar geen moeite mee en vond het m.n. lekker na gedane arbeid ´smorgens héél vroeg, terwijl de natuur al wakker werd, naar huis te fietsen.

Dan neem je deel aan het arbeisproces, mijn tijd werd tot in de minuut ingedeeld en dan begint het "jachtige". Leven van minuut tot minuut, omdat het moet, het kostte, zeker in het begin moeite de tijd te hálen.

Eenmaal uit het arbeidsproces verandert er in het begin niet zoveel. Je hebt dan wel de tijd aan jezelf, je zult toch met anderen rekening moeten houden. Bedrijven hebben nu eenmaal openings/werk tijden, anderen zul je op afspraak moeten ontmoeten en je wilt nergens te laat komen.

Hoe anders nu. Het lijkt alsof enerzijds de tijd veel sneller gaat, mede, het is eerder gezegd, door het ouder worden alsof een ouder lichaam moeite heeft de tijd bij te houden. Anderzijds, tijd genoeg. Of het de aard van de zuidelijke buren is? Een afspraak met de notaris om tien uur staat, maar de tijd, ´t kan ook tien over tien, kwart over worden, niemand die er wakker van ligt. Ook dat is eerst even wennen alsof je de eigen klok wél telkens moet opwinden maar het hoeft niet zo strak, wél zo prettig.
Denkt, aleer gij doende zijt, en doende, denkt dan nog. (Guido Gezelle)
Op 22-05-2012 19:37:37 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
hugo:
Chris de Boden:
..., dat vrijwel altijd de metro al wegrijdt als ik aan kom rijden,

ook vroeg ik me af hoe het kan dat als ik in Rotterdam of Schiedam ben dat ik vrijwel altijd op hetzelfde moment moet wachten op een passerende tram op hetzelfde kruispunt.


1. te laat vertrokken
2. goede, klokvaste uurregeling
DansFans: je dance, donc je suis.
Op 22-05-2012 19:42:26 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Triggernl: Voor mij lijkt de tijd steeds sneller te gaan.
Vele denken dat het normaal is en bij het ouder worden hoort.
Zijn daar onderzoeken van?
Ben wel benieuwd of mensen het eeuwen terug ook ervaarden.
Zelf denk ik dat het met de verandering van de aarde te maken heeft.
Op deze site wordt dat uitgelegd met text en een filmpje: http://www.in5d.com/time-speeding-up-5d.html
Op 22-05-2012 21:32:50 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Veteo: Chris, heb je je wel eens afgevraagd of drugsgebruik je tijdsbeleving kan beïnvloeden?
You don't know what you've got until it's gone...
Op 22-05-2012 21:44:20 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
hugo:
Triggernl:
Voor mij lijkt de tijd steeds sneller te gaan.
Vele denken dat het normaal is en bij het ouder worden hoort.
Zijn daar onderzoeken van?
Ben wel benieuwd of mensen het eeuwen terug ook ervaarden.
Zelf denk ik dat het met de verandering van de aarde te maken heeft.
Op deze site wordt dat uitgelegd met text en een filmpje: http://www.in5d.com/time-speeding-up-5d.html


Toen ik jong was zeiden de oudjes ook al dat de jaren alsmaar korter werden en sneller gingen. Het zal dus wel zeer subjectief zijn.
Vroeger was alles trouwens ook altijd beter...
DansFans: je dance, donc je suis.
Op 22-05-2012 22:32:25 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Emie :
Veteo:
Chris, heb je je wel eens afgevraagd of drugsgebruik je tijdsbeleving kan beïnvloeden?

Er was een tijd dat ik voor 3 à 4 (stevige) joints per dag mijn hand niet omdraaide en ik kan je vertellen: het beïnvloedt je tijdsbeleving en nog veel meer.
Is it electrickery?
Op 22-05-2012 22:36:11 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Chris de Boden:
Veteo:
Chris, heb je je wel eens afgevraagd of drugsgebruik je tijdsbeleving kan beïnvloeden?


Er zijn zeer zeker wel merkbare verschillen waar ik me ook ten volste van bewust ben

Echter komen de effecten welke ik bedoel daar nog eens boven op, net als dat de tijd sneller lijkt te gaan naar mate je ouder wordt.
Ik blow sinds mijn 16e en ben nu 35, de effecten die ik bedoel merk ik pas sinds ruim een jaar echt goed op.
Al blow ik een maandje of 2 niet, merk ik het nog op.

Ook ken ik mensen die helemaal niks gebruiken die dit ook opmerken.

hugo:
Chris de Boden:
..., dat vrijwel altijd de metro al wegrijdt als ik aan kom rijden,

ook vroeg ik me af hoe het kan dat als ik in Rotterdam of Schiedam ben dat ik vrijwel altijd op hetzelfde moment moet wachten op een passerende tram op hetzelfde kruispunt.


1. te laat vertrokken
2. goede, klokvaste uurregeling


1. Juist als ik een metrorit in plan mis ik hem altijd, vertrek ik op de bollevooi zonder te plannen ben ik meestal keurig op tijd.
2. De RET en een klokvaste uurregeling.....Whahahahahahaha.
Hier in Rotterdam noemen we de RET Rot En Traag, reden ze maar eens op tijd

Voor punt 1 en 2 heb ik voor in de zomermaanden een zeer geniale bijna gratis oplossing: Ik gebruik helemaal geen ov, de volledige reis leg ik gewoon per fiets af. (in de wintermaanden leg ik overigens slechts een paar haltes met de metro af, zelden de volledige rit(tis al duur zat))

Linux=Technisch lego voor volwassenen. Project SteviaLX 1404 v1.0
Op 22-05-2012 22:38:55 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Emie : Ik heb sterk het gevoel dat de reacties op GW elkaar nu wel érg snel opvolgen. Ik krijg geen kans om naar de WC te gaan zo hè!
Is it electrickery?
Op 22-05-2012 22:40:12 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Chris de Boden: Zal ik ff een pauze inlassen, kan ik ff een blow draaien
Linux=Technisch lego voor volwassenen. Project SteviaLX 1404 v1.0
Op 22-05-2012 22:41:06 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
hugo:
Emie :
Ik heb sterk het gevoel dat de reacties op GW elkaar nu wel érg snel opvolgen. Ik krijg geen kans om naar de WC te gaan zo hè!

Kan je de site niet ff stilleggen?
DansFans: je dance, donc je suis.
Op 22-05-2012 22:43:33 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
A3aan v.d.B.:
hugo:
Emie :
Ik heb sterk het gevoel dat de reacties op GW elkaar nu wel érg snel opvolgen. Ik krijg geen kans om naar de WC te gaan zo hè!

Kan je de site niet ff stilleggen?


Met zo´n zeikerig pauzemuziekje zeker !

Denkt, aleer gij doende zijt, en doende, denkt dan nog. (Guido Gezelle)
Op 22-05-2012 22:52:00 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
A3aan v.d.B.: Nederland DuitslandBayern, ze hebben verloren !

Edit: ´T moest in 90 min. da´s weinig tijd. ;-)
(bericht gewijzigd op 22/5/2012 23:19)
Denkt, aleer gij doende zijt, en doende, denkt dan nog. (Guido Gezelle)
Op 22-05-2012 22:53:29 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Socrates:
Chris de Boden:

Voor mij is het voor het eerst dat ik iets geschreven heb voor GW(heb wat plankenkoorts), dit onderwerp en deze site leek mij dan ook de meest geschikte combinatie. Mijn dank aan de redactie van GW voor de mogelijkheden en natuurlijk het plaatsen


Leuk Chris! Plankenkoorts was dus niet nodig.
Leest lekker weg en is nog interessant ook.

(Ik wilde nog even flauw doen, en zeggen dat ik geen tijd heb om het te lezen. )
Op 22-05-2012 23:00:08 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Emie :
hugo:
Emie :
Ik heb sterk het gevoel dat de reacties op GW elkaar nu wel érg snel opvolgen. Ik krijg geen kans om naar de WC te gaan zo hè!

Kan je de site niet ff stilleggen?

Dat zou wel grappig zijn. Krijg je een melding: "Emie is even naar het toilet, u kunt over enkele minuten weer reageren."
(Met 'minuten' ben ik on topic hè! Goed voorbeeld enzo. )
Is it electrickery?
Op 22-05-2012 23:01:48 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Pieter:
Emie :
hugo:
Emie :
Ik heb sterk het gevoel dat de reacties op GW elkaar nu wel érg snel opvolgen. Ik krijg geen kans om naar de WC te gaan zo hè!

Kan je de site niet ff stilleggen?

Dat zou wel grappig zijn. Krijg je een melding: "Emie is even naar het toilet, u kunt over enkele minuten weer reageren."
(Met 'minuten' ben ik on topic hè! Goed voorbeeld enzo. )

Schrijf dan ook 'TVP': Toilet Vol Plassen/Poepen
No shit, Sherlock
Op 22-05-2012 23:04:30 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Chris de Boden:
A3aan v.d.B.:
hugo:
Emie :
Ik heb sterk het gevoel dat de reacties op GW elkaar nu wel érg snel opvolgen. Ik krijg geen kans om naar de WC te gaan zo hè!

Kan je de site niet ff stilleggen?


Met zo´n zeikerig pauzemuziekje zeker !


Ja ook ik was ff naar het kleinste kamertje en een joint rollen, wat te drinken gepakt en een band opgezet.
Pauzemuziekje: Ja, Zeikerig: Neen.

Off-topic:
Ik betrap mezelf er steeds en steeds vaker op dat ik juist oudere muziek draai uit vervlogen tijden.
Ook gebruik ik steeds vaker een analoge bron als een digitale.

Heb nu een tape op staan die ik op heb laten nemen met een Philips buizen tapedeck vanaf een Dual platenspeler en die tape wordt nu op een GX635db van Akai wedergegeven die aan een Yamaha receiver hangt. Ik kan hier heel kort in zijn: De muziek leeft en ik geniet daarvan. Hoge Wouw!!!-factor qua geluidsbeleving en dan te bedenken dat die band is opgenomen met een recorder van 50 jaar oud.

Naarmate de tijd vordert en digitaal beeld en geluid je steeds meer de strot wordt doorgedrukt valt het steeds meer op hoe mooi analoog kan klinken en wat een goede muziek er vroeger gemaakt werd


(bericht gewijzigd op 22/5/2012 23:13)
Linux=Technisch lego voor volwassenen. Project SteviaLX 1404 v1.0
Op 22-05-2012 23:12:24 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
A3aan v.d.B.:
Chris de Boden:
A3aan v.d.B.:
hugo:
Emie :
Ik heb sterk het gevoel dat de reacties op GW elkaar nu wel érg snel opvolgen. Ik krijg geen kans om naar de WC te gaan zo hè!

Kan je de site niet ff stilleggen?


Met zo´n zeikerig pauzemuziekje zeker !


Ja ook ik was ff naar het kleinste kamertje en een joint rollen, wat te drinken gepakt en een band opgezet.
Pauzemuziekje: Ja, Zeikerig: Neen.

Off-topic:
Ik betrap mezelf er steeds en steeds vaker op dat ik juist oudere muziek draai uit vervlogen tijden.
Ook gebruik ik steeds vaker een analoge bron als een digitale.

Heb nu een tape op staan die ik op heb laten nemen met een Philips buizen tapedeck vanaf een Dual platenspeler en die tape wordt nu op een GX635db van Akai wedergegeven die aan een Yamaha receiver hangt. Ik kan hier heel kort in zijn: De muziek leeft en ik geniet daarvan. Hoge Wouw!!!-factor qua geluidsbeleving en dan te bedenken dat die band is opgenomen met een recorder van 50 jaar oud.

Naarmate de tijd vordert en digitaal beeld en geluid je steeds meer de strot wordt doorgedrukt valt het steeds meer op hoe mooi analoog kan klinken en wat een goede muziek er vroeger gemaakt werdDe joint is al op, máááár ?

ook off topic: Allemaal héél waar.
Denkt, aleer gij doende zijt, en doende, denkt dan nog. (Guido Gezelle)
Op 22-05-2012 23:21:45 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
itsme: hey...over 6 maanden komt de Sint weer aan en over 7 maanden is het alweer kerst. Maar ook ik ervaar dat het steeds sneller gaat. Ik moet altijd denken aan een aflevering van Star Trek waar het ruimteschip "gevangen" zat bij een planeet die een totaal andere tijdbeleving of tijdverloop had. In korte tijd evalueerde die planeet tot en gigantisch hoog niveau terwijl de tijd op het ruimteschip normaal verliep.........
Op 22-05-2012 23:43:21 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Chris de Boden:
A3aan v.d.B.:
Chris de Boden:
A3aan v.d.B.:
hugo:
Emie :
Ik heb sterk het gevoel dat de reacties op GW elkaar nu wel érg snel opvolgen. Ik krijg geen kans om naar de WC te gaan zo hè!

Kan je de site niet ff stilleggen?


Met zo´n zeikerig pauzemuziekje zeker !


Ja ook ik was ff naar het kleinste kamertje en een joint rollen, wat te drinken gepakt en een band opgezet.
Pauzemuziekje: Ja, Zeikerig: Neen.

Off-topic:
Ik betrap mezelf er steeds en steeds vaker op dat ik juist oudere muziek draai uit vervlogen tijden.
Ook gebruik ik steeds vaker een analoge bron als een digitale.

Heb nu een tape op staan die ik op heb laten nemen met een Philips buizen tapedeck vanaf een Dual platenspeler en die tape wordt nu op een GX635db van Akai wedergegeven die aan een Yamaha receiver hangt. Ik kan hier heel kort in zijn: De muziek leeft en ik geniet daarvan. Hoge Wouw!!!-factor qua geluidsbeleving en dan te bedenken dat die band is opgenomen met een recorder van 50 jaar oud.

Naarmate de tijd vordert en digitaal beeld en geluid je steeds meer de strot wordt doorgedrukt valt het steeds meer op hoe mooi analoog kan klinken en wat een goede muziek er vroeger gemaakt werdDe joint is al op, máááár ?

ook off topic: Allemaal héél waar.


Nog een trekje, dan is tie bille
Zo, ik zit ff van wat heerlijke muziek te genieten, momenteel het nummer: Joan Baez - Fountain Of Sorrow.

Als je die geluidskwaliteit zou horen zou je haast een stijve piemel kunnen krijgen of stijf onder de kippenvel kunnen komen te zitten .
Het geluid is briljant goed gewoon(die Yamaha receiver gaat hier dan ook zeker niet meer weg, dat laat het analoge geluid gewoon tot leven komen) .
Linux=Technisch lego voor volwassenen. Project SteviaLX 1404 v1.0
Op 22-05-2012 23:47:35 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Chris de Boden:
itsme:
hey...over 6 maanden komt de Sint weer aan en over 7 maanden is het alweer kerst. Maar ook ik ervaar dat het steeds sneller gaat. Ik moet altijd denken aan een aflevering van Star Trek waar het ruimteschip "gevangen" zat bij een planeet die een totaal andere tijdbeleving of tijdverloop had. In korte tijd evalueerde die planeet tot en gigantisch hoog niveau terwijl de tijd op het ruimteschip normaal verliep.........


Kan een kern van waarheid in zitten in sommige startrek filmpies. Wacht deel 2 van dit blog dan nog maar ff af .
Leuke good old serie.
(bericht gewijzigd op 22/5/2012 23:50)
Linux=Technisch lego voor volwassenen. Project SteviaLX 1404 v1.0
Op 22-05-2012 23:48:33 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
psixty4:
Veteo:
Chris, heb je je wel eens afgevraagd of drugsgebruik je tijdsbeleving kan beïnvloeden?

Wat dacht je van GWverslaving? Hier meelezen en reageren kan ook je levensritme en tijdsbeleving danig verstoren.
It's all a figment of imagination!
Op 23-05-2012 0:24:36 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Chris de Boden: Euhh, Ja, dat is juist
Linux=Technisch lego voor volwassenen. Project SteviaLX 1404 v1.0
Op 23-05-2012 0:30:22 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Rick Rickste P.: Super interessant artikel, de tijd vliegt voor mijn gevoel ook veels te snel weg. ik ben bijv. vrij van school om half 5, en als ik thuis ben wat een kleine 5 á 10 minuten fietsen is voor me, is het alweer 5 uur. wat echt een hele aparte beleving voor me is, elke keer weer. het klopt inderdaad wat einstein zegt en is tijd gebonden aan beweging is en nog meerdere factors die nog steeds niet duidelijk zijn.
ik kom dus thuis, kijk een dr. philletje op tv (ja zou je niet denken dat de jeugd dat doet he?) en ga eten, en voor ik het weet is het alweer 7 uur. ik maak dit bijna dagelijks mee. ik heb ook gehad dat ik aardappelen aan het koken was, en me dit gewoon iets minder dan een uur heeft gekost, terwijl aardappelen toch echt in 20 minuten klaar zijn normaal. en nee het pitje stond niet te laag!
het fenomeen tijd is echt heel apart in mijn beleving.
dit typen kostte mij bijvoorbeeld ook een goede 10/12 minuten, terwijl ik typ als een raceauto, en als ik dan kijk in m'n media player ben ik maar 2 nummers verder, wat betreffende deze situatie maar 8 minuten is, ik ben dus ergens 4 minuten kwijt geraakt, en nu eigenlijk al 6, en het nummer is nog niet eens afgelopen!!

WTFFFFFFFFFFFFFFFFFF!!!!!!
Op 23-05-2012 0:35:20 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
psixty4:
Rick Rickste P.:
Super interessant artikel, de tijd vliegt voor mijn gevoel ook veels te snel weg. ik ben bijv. vrij van school om half 5, en als ik thuis ben wat een kleine 5 á 10 minuten fietsen is voor me, is het alweer 5 uur. wat echt een hele aparte beleving voor me is, elke keer weer. het klopt inderdaad wat einstein zegt en is tijd gebonden aan beweging is en nog meerdere factors die nog steeds niet duidelijk zijn.
ik kom dus thuis, kijk een dr. philletje op tv (ja zou je niet denken dat de jeugd dat doet he?) en ga eten, en voor ik het weet is het alweer 7 uur. ik maak dit bijna dagelijks mee. ik heb ook gehad dat ik aardappelen aan het koken was, en me dit gewoon iets minder dan een uur heeft gekost, terwijl aardappelen toch echt in 20 minuten klaar zijn normaal. en nee het pitje stond niet te laag!
het fenomeen tijd is echt heel apart in mijn beleving.
dit typen kostte mij bijvoorbeeld ook een goede 10/12 minuten, terwijl ik typ als een raceauto, en als ik dan kijk in m'n media player ben ik maar 2 nummers verder, wat betreffende deze situatie maar 8 minuten is, ik ben dus ergens 4 minuten kwijt geraakt, en nu eigenlijk al 6, en het nummer is nog niet eens afgelopen!!

WTFFFFFFFFFFFFFFFFFF!!!!!!

WAUW!!!

Rick, toffe eerste reactie hier

btw: vergeet niet om af en toe adem te halen
It's all a figment of imagination!
Op 23-05-2012 0:42:14 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Rick Rickste P.: wat ik ook nog tegen chris de boden wil zeggen is:

ik denk dat je echt op moet passen jonge, let goed op je mentale gesteldheid want je focus op synchroniteit kan je teveel worden.
Het is inderdaad allemaal heel apart, net zoals dat dit artikel precies om 11:11 is geplaatst, waar jij volgens mij ook geen invloed op kan hebben aangezien de redactie dit waarschijnlijk plaatst ofniet? (sorry GW-noobie hier, ik ben het jonge veulen van de groep haha)
goed voorbeeldje:
The number 23
google het maar!
Op 23-05-2012 0:46:25 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Emie :
Rick Rickste P.:
wat ik ook nog tegen chris de boden wil zeggen is:

ik denk dat je echt op moet passen jonge, let goed op je mentale gesteldheid want je focus op synchroniteit kan je teveel worden.
Het is inderdaad allemaal heel apart, net zoals dat dit artikel precies om 11:11 is geplaatst, waar jij volgens mij ook geen invloed op kan hebben aangezien de redactie dit waarschijnlijk plaatst ofniet? (sorry GW-noobie hier, ik ben het jonge veulen van de groep haha)
goed voorbeeldje:
The number 23
google het maar!

Tijdstip van plaatsen is een dingetje van de redactie, niet van Chris.
Is it electrickery?
Op 23-05-2012 0:48:55 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Rick Rickste P.:
psixty4:

WAUW!!!

Rick, toffe eerste reactie hier

btw: vergeet niet om af en toe adem te halen


danku, danku! ik ben allang blij een plekje te hebben gevonden om mijn ideeën te delen! en maakt u niet druk, ik heb een grote longinhoud haha!
Op 23-05-2012 0:49:45 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Chris de Boden: Yup, tweede leuke grap is het titel prentje.
Hiervoor heb ik ff het juiste moment gewoon afgewacht en was geen toevalstreffer

Rick Rickste P.:
wat ik ook nog tegen chris de boden wil zeggen is:
<knip>


Oppassen voor wat?(ik eet en drink gezond, sport veel)
Juist als ik goed in mijn vel zit en alles naar wens verloopt zie ik synchroniteiten, maar het is niet zo dat ik me daar specifiek op focus doorgaans, in tegendeel zelfs.

Omdat ik het te vaak ziet(ook als ik er niet om vraag) en mij ook een acceleratie opvalt van de tijdsbeleving ben ik me daarin gaan verdiepen.
Een specialiteit/afwijking/gave is dat ik erg ver kan diepdenken volgens het oorzaak>gevolg(en)=oorzaak/oorzaken patroon, ook ben ik een beelddenker. De meeste bekende doomscenario's kan ik denkbeeldig letterlijk zien gebeuren, datzelfde geldt ook voor eigen bedachte scenario's..

Zoals ik al zei ben ik me daar eens in gaan verdiepen en ondanks ik wat plankenkoorts heb, heb ik toch besloten om daar een artikel over te schrijven en ik zie wel hoe dat uit pakt.

De meeste leden hier weten wel wat ze van mij kunnen verwachten en is plankenkoorts eigenlijk nergens voor nodig.

Ik hoop dat jullie deel 2 ook interessant vinden, mij hoor je niet zeggen dat het de waarheid is, maar dat de waarheid ergens in het midden ligt.

Wat mij overigens opvalt is dat ik een flink stuk sneller typt als voorheen.

Nu mijn Nederlands nog wat ophalen .
Linux=Technisch lego voor volwassenen. Project SteviaLX 1404 v1.0
Op 23-05-2012 2:14:21 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Chris de Boden: @Rick Rickste P.
2 dingetjes nog: The number 23 heb ik al eens gezien, goeie film.

En ten tweede: Ik zie dat je nog nieuw bent hier, in dat geval: Welkom hier op GW
Linux=Technisch lego voor volwassenen. Project SteviaLX 1404 v1.0
Op 23-05-2012 2:22:16 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
3.14po:
Rick Rickste P.:
..., net zoals dat dit artikel precies om 11:11 is geplaatst, waar jij volgens mij ook geen invloed op kan hebben aangezien de redactie dit waarschijnlijk plaatst ofniet?

De publicatie om 11:11 was mijn geintje. Dat was geen toeval.
United as one. Divided by zero.
Op 23-05-2012 8:28:12 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
vailixi:
3.14po:
Rick Rickste P.:
..., net zoals dat dit artikel precies om 11:11 is geplaatst, waar jij volgens mij ook geen invloed op kan hebben aangezien de redactie dit waarschijnlijk plaatst ofniet?

De publicatie om 11:11 was mijn geintje. Dat was geen toeval.


Doe je dat wel eens vaker, want volgens mij heb ik het wel eens eerder gezien dat een artikel op 11:11 was geplaatst.
Niemand buiten onszelf kan over ons innerlijk heersen. Wanneer we dit weten worden we vrij.
Op 23-05-2012 12:36:25 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Chris de Boden:
vailixi:
3.14po:
Rick Rickste P.:
..., net zoals dat dit artikel precies om 11:11 is geplaatst, waar jij volgens mij ook geen invloed op kan hebben aangezien de redactie dit waarschijnlijk plaatst ofniet?

De publicatie om 11:11 was mijn geintje. Dat was geen toeval.


Doe je dat wel eens vaker, want volgens mij heb ik het wel eens eerder gezien dat een artikel op 11:11 was geplaatst.


Dat is dan toeval
Linux=Technisch lego voor volwassenen. Project SteviaLX 1404 v1.0
Op 23-05-2012 13:14:18 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
3.14po:
vailixi:
3.14po:
Rick Rickste P.:
..., net zoals dat dit artikel precies om 11:11 is geplaatst, waar jij volgens mij ook geen invloed op kan hebben aangezien de redactie dit waarschijnlijk plaatst ofniet?

De publicatie om 11:11 was mijn geintje. Dat was geen toeval.


Doe je dat wel eens vaker, want volgens mij heb ik het wel eens eerder gezien dat een artikel op 11:11 was geplaatst.

Dat doe ik wel eens vaker, ja.
United as one. Divided by zero.
Op 23-05-2012 16:33:57 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Emie : Volgens mij werd er op 11-11-'11 ook eentje om 11:11 geplaatst. Zo niet: aahh, gemiste kans!
Is it electrickery?
Op 23-05-2012 16:36:18 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Deinhout: zwitserland
koekoeksklok
c g jung
banken
toeval
Op 23-05-2012 19:22:30 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Socrates:
Deinhout:
zwitserland
koekoeksklok
c g jung
banken
toeval

(koekoeksklok x cg jung) : 2 = koekoeksjung.
(bericht gewijzigd op 23/5/2012 19:31)
Op 23-05-2012 19:30:38 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
stoner: Er is geen tijd, alleen het moment nu, bewustzijn. Jammer dat we met de illusie tijd moeten leven, maar hopelijk niet voor lang..
Op 23-05-2012 19:49:19 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
3.14po:
Emie :
Volgens mij werd er op 11-11-'11 ook eentje om 11:11 geplaatst. Zo niet: aahh, gemiste kans!

Met een gepaste titel nog wel: http://www.grenswetenschap.nl/permalink.asp?grens=8389
United as one. Divided by zero.
Op 23-05-2012 20:05:09 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
mac-danger: De hersenen creeren tijd, om alles op 1 rijtje te zetten.
(bericht gewijzigd op 23/5/2012 20:17)
Op 23-05-2012 20:15:01 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
RhovaN:
stoner:
Er is geen tijd, alleen het moment nu, bewustzijn. Jammer dat we met de illusie tijd moeten leven, maar hopelijk niet voor lang..

Ik zal het tegen mijn wekker zeggen morgenochtend!
Op 23-05-2012 20:16:11 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Socrates:
RhovaN:
stoner:
Er is geen tijd, alleen het moment nu, bewustzijn. Jammer dat we met de illusie tijd moeten leven, maar hopelijk niet voor lang..

Ik zal het tegen mijn wekker zeggen morgenochtend!

Hey RhovaN, heb jij iets met deze site http://www.banderasnews.com/howto/bullshit.htm?
Op 23-05-2012 20:27:08 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
RhovaN:
Socrates:
RhovaN:
stoner:
Er is geen tijd, alleen het moment nu, bewustzijn. Jammer dat we met de illusie tijd moeten leven, maar hopelijk niet voor lang..

Ik zal het tegen mijn wekker zeggen morgenochtend!

Hey RhovaN, heb jij iets met deze site http://www.banderasnews.com/howto/bullshit.htm?

Vrij weinig. Behalve de bullshit protector, die vind ik leuk.
Op 23-05-2012 20:37:30 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Socrates:
RhovaN:
Socrates:
RhovaN:
stoner:
Er is geen tijd, alleen het moment nu, bewustzijn. Jammer dat we met de illusie tijd moeten leven, maar hopelijk niet voor lang..

Ik zal het tegen mijn wekker zeggen morgenochtend!

Hey RhovaN, heb jij iets met deze site http://www.banderasnews.com/howto/bullshit.htm?

Vrij weinig. Behalve de bullshit protector, die vind ik leuk.

Maar je avatarplaatje is dus opzettelijk zo gekozen?
Op 23-05-2012 21:27:56 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
RhovaN: Nee, gewoon een willekeurig plaatje gepakt.
Op 23-05-2012 21:43:33 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Socrates:
RhovaN:
Nee, gewoon een willekeurig plaatje gepakt.

Dat is dus echt heel grappig! Ik heb een iPhone met een app waarmee ik die dingen kan scannen en dan kom ik gelijk op die site. Vandaar dat ik het wist.
Wist jij dat dat kon?
Trouwens die Bullshit protector is echt leuk!
Op 23-05-2012 21:46:48 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
RhovaN:
Socrates:
RhovaN:
Nee, gewoon een willekeurig plaatje gepakt.

Dat is dus echt heel grappig! Ik heb een iPhone met een app waarmee ik die dingen kan scannen en dan kom ik gelijk op die site. Vandaar dat ik het wist.
Wist jij dat dat kon?
Trouwens die Bullshit protector is echt leuk!

Ik weet dat het kan, maar ik heb zelf geen smartphone.
Die Bullshit protector is inderdaad erg leuk. Ik ben hem al een tijdje geleden tegen gekomen op het web en heb hem uitgeprint voor thuis
Op 23-05-2012 22:05:39 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Emie : Hoe heet zo'n app? Is die d'r ook voor Android? Vast wel.
Is it electrickery?
Op 23-05-2012 23:08:07 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
RhovaN:
Emie :
Hoe heet zo'n app? Is die d'r ook voor Android? Vast wel.

Google: qr code app android

Op 23-05-2012 23:11:40 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Socrates:
Emie :
Hoe heet zo'n app? Is die d'r ook voor Android? Vast wel.

Je kan even googleln op "qr reader android" zoals RhovaN zegt, maar lees goed de eventuele recensies! Ik zag er in een flits al staan als "Worst reader ever" en "corrupts the system", dus kijk wel uit wat je doet!
Ik kijk ook nog wel even voor je!

Edit: volgens mij is dit wel een goeie: http://www.appbrain.com/app/quickmark-barcode-scanner/tw.com.quickmark (gratis, ook wel lekker dus )
(bericht gewijzigd op 23/5/2012 23:21)
Op 23-05-2012 23:19:03 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Emie : Ah bedankt allebei. Ik was even kwijt hoe zo'n code heette, dus kon ik ook niet googlen. Ik stel het alleen even uit tot morgen, voor zover er zoiets bestaat. (Op slinkse wijze terug on topic.)
Is it electrickery?
Op 23-05-2012 23:31:20 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
psixty4: 'het einde van een tijdsbesef'
Dat dacht de condensor van m'n airco van m'n auto vandaag ook, pfff wat 'n hitte.
Precies vandaag, zou dat toeval zijn of zou er een diepere gedachte achter zitten?

edit: waarom gaat iets stuk als je het het hardste nodig hebt?!?!
(bericht gewijzigd op 23/5/2012 23:35)
It's all a figment of imagination!
Op 23-05-2012 23:33:48 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Pieter:
psixty4:
'het einde van een tijdsbesef'
Dat dacht de condensor van m'n airco van m'n auto vandaag ook, pfff wat 'n hitte.
Precies vandaag, zou dat toeval zijn of zou er een diepere gedachte achter zitten?

edit: waarom gaat iets stuk als je het het hardste nodig hebt?!?!

Omdat je 'm dan pas gebruikt en er dus niet eerder achter bent gekomen.
Waarom vind je iets altijd op de laatste plaats waar je zou zoeken? Omdat je niet verder zal zoeken als je het hebt gevonden.

Tip voor de airco: ga niet naar een dealer, maar naar een specialist. Heb ik gedaan en het scheelde 500 euro. De dealer vroeg 900, de aircospecialist 390.

En probeer er een gewoonte van te maken dat je de airco om de week even laat werken. Dat een airco kapot gaat is vaak het gevolg van het niet-gebruiken in de winter. Kweetnietwrom.
(bericht gewijzigd op 23/5/2012 23:41)
No shit, Sherlock
Op 23-05-2012 23:39:24 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Emie :
psixty4:
'het einde van een tijdsbesef'
Dat dacht de condensor van m'n airco van m'n auto vandaag ook, pfff wat 'n hitte.
Precies vandaag, zou dat toeval zijn of zou er een diepere gedachte achter zitten?

edit: waarom gaat iets stuk als je het het hardste nodig hebt?!?!

To learn y'r lessons gooood. (Dit moet een southern accent voorstellen.) (USA southern, that is.)
Is it electrickery?
Op 23-05-2012 23:40:25 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Veteo:
psixty4:
'het einde van een tijdsbesef'
Dat dacht de condensor van m'n airco van m'n auto vandaag ook, pfff wat 'n hitte.
Precies vandaag, zou dat toeval zijn of zou er een diepere gedachte achter zitten?

edit: waarom gaat iets stuk als je het het hardste nodig hebt?!?!

Smoren, bakken, braden, zweten. Héél goed voor je tijdsbesef.
Je dag duurt 2x zo lang.
You don't know what you've got until it's gone...
Op 23-05-2012 23:49:29 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Chris de Boden: Nou, de airco doet het hier uitstekend
Ze kunnen zeggen wat ze willen van die dingen, lekker verkoelend zijn ze zeker en geen last van muggen(want raam blijft dicht).
Net ff wezen fietsen en ik trapte lekker door en buiten was het dan ook heerlijk verkoelend met alleen een spijkerbroek en een t-shirt aan.

Morgen schijnt het mooi weer te worden.
Mijn fiets is er klaar voor, ik ook, dus wat houdt mij tegen om naar het strand te fietsen waarbij de tijd mij ff helemaal mijn reet kan roesten , ik geniet gewoon van het mooie weer.
Linux=Technisch lego voor volwassenen. Project SteviaLX 1404 v1.0
Op 23-05-2012 23:56:18 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Socrates: Wat een raar weer! Zinderende hitte (behalve in Zeeland, een comfortabele 19 graden) en nu overal weeralarm met winststoten, hagel, hoosbuien (behalve in Zeeland dan natuurlijk, waar het lekker rustig en een beetje mistig is).
Op 23-05-2012 23:59:11 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Emie :
Socrates:
weeralarm met winststoten

Met wélleks?
Is it electrickery?
Op 24-05-2012 0:03:27 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
psixty4:
Chris de Boden:
Nou, de airco doet het hier uitstekend
Ze kunnen zeggen wat ze willen van die dingen, lekker verkoelend zijn ze zeker en geen last van muggen(want raam blijft dicht).
Net ff wezen fietsen en ik trapte lekker door en buiten was het dan ook heerlijk verkoelend met alleen een spijkerbroek en een t-shirt aan.

Morgen schijnt het mooi weer te worden.
Mijn fiets is er klaar voor, ik ook, dus wat houdt mij tegen om naar het strand te fietsen waarbij de tijd mij ff helemaal mijn reet kan roesten , ik geniet gewoon van het mooie weer.

http://www.maasvlakte2.com/nl/futureland
It's all a figment of imagination!
Op 24-05-2012 0:06:50 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Chris de Boden: Zag het net in Schiedam wel al een paar keer flitsen in noordelijke richting, maar heb het de gehele rit tot aan Hoogvliet droog gehouden.

Ik keek net ff in de achtertuin en zag dat het bewolkt is en aan de geur te ruiken is er ergens een lokale bui gevallen.

Maak me geen zorgen, mijn raam is ivm airco toch dicht en kan dus niet inregenen(wat ooit eens gebeurt is en mijn toenmalige com21 modem was helemaal nat geregend en knipperde logisch rood
Apparaat laten drogen, stekker erin en hoppa online , apparaat heeft veel te voortduren gehad, niet stuk te krijgen )

Linux=Technisch lego voor volwassenen. Project SteviaLX 1404 v1.0
Op 24-05-2012 0:07:59 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Chris de Boden:
psixty4:
Chris de Boden:
Nou, de airco doet het hier uitstekend
Ze kunnen zeggen wat ze willen van die dingen, lekker verkoelend zijn ze zeker en geen last van muggen(want raam blijft dicht).
Net ff wezen fietsen en ik trapte lekker door en buiten was het dan ook heerlijk verkoelend met alleen een spijkerbroek en een t-shirt aan.

Morgen schijnt het mooi weer te worden.
Mijn fiets is er klaar voor, ik ook, dus wat houdt mij tegen om naar het strand te fietsen waarbij de tijd mij ff helemaal mijn reet kan roesten , ik geniet gewoon van het mooie weer.

http://www.maasvlakte2.com/nl/futureland


Eh, gadver, de maasvlakte 2, dat is toch geen gezellig strand of vergis ik me hierin.
Linux=Technisch lego voor volwassenen. Project SteviaLX 1404 v1.0
Op 24-05-2012 0:10:10 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
psixty4:
Chris de Boden:
psixty4:
Chris de Boden:
Nou, de airco doet het hier uitstekend
Ze kunnen zeggen wat ze willen van die dingen, lekker verkoelend zijn ze zeker en geen last van muggen(want raam blijft dicht).
Net ff wezen fietsen en ik trapte lekker door en buiten was het dan ook heerlijk verkoelend met alleen een spijkerbroek en een t-shirt aan.

Morgen schijnt het mooi weer te worden.
Mijn fiets is er klaar voor, ik ook, dus wat houdt mij tegen om naar het strand te fietsen waarbij de tijd mij ff helemaal mijn reet kan roesten , ik geniet gewoon van het mooie weer.

http://www.maasvlakte2.com/nl/futureland


Eh, gadver, de maasvlakte 2, dat is toch geen gezellig strand of vergis ik me hierin.

In het bezoekerscentrum hebben ze een restaurantje en een leuke expositieruimte.
It's all a figment of imagination!
Op 24-05-2012 0:16:13 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Alice in Wonderland:
psixty4:
Chris de Boden:
psixty4:
Chris de Boden:
Nou, de airco doet het hier uitstekend
Ze kunnen zeggen wat ze willen van die dingen, lekker verkoelend zijn ze zeker en geen last van muggen(want raam blijft dicht).
Net ff wezen fietsen en ik trapte lekker door en buiten was het dan ook heerlijk verkoelend met alleen een spijkerbroek en een t-shirt aan.

Morgen schijnt het mooi weer te worden.
Mijn fiets is er klaar voor, ik ook, dus wat houdt mij tegen om naar het strand te fietsen waarbij de tijd mij ff helemaal mijn reet kan roesten , ik geniet gewoon van het mooie weer.

http://www.maasvlakte2.com/nl/futureland


Eh, gadver, de maasvlakte 2, dat is toch geen gezellig strand of vergis ik me hierin.

In het bezoekerscentrum hebben ze een restaurantje en een leuke expositieruimte.


Ik denk dat Chris meer liefhebber van dit natuurlijke schoon is .
http://www.happynews.nl/2012/05/22/noordwijk-duurzaamste-kustbestemming/
it would be so nice if something made sense for a change
Op 24-05-2012 0:23:52 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Emie : Geef mij maar het strand Molenslag bij Monster.
Is it electrickery?
Op 24-05-2012 0:31:06 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Chris de Boden:
Alice in Wonderland:
psixty4:
Chris de Boden:
psixty4:
Chris de Boden:
Nou, de airco doet het hier uitstekend
Ze kunnen zeggen wat ze willen van die dingen, lekker verkoelend zijn ze zeker en geen last van muggen(want raam blijft dicht).
Net ff wezen fietsen en ik trapte lekker door en buiten was het dan ook heerlijk verkoelend met alleen een spijkerbroek en een t-shirt aan.

Morgen schijnt het mooi weer te worden.
Mijn fiets is er klaar voor, ik ook, dus wat houdt mij tegen om naar het strand te fietsen waarbij de tijd mij ff helemaal mijn reet kan roesten , ik geniet gewoon van het mooie weer.

http://www.maasvlakte2.com/nl/futureland


Eh, gadver, de maasvlakte 2, dat is toch geen gezellig strand of vergis ik me hierin.

In het bezoekerscentrum hebben ze een restaurantje en een leuke expositieruimte.


Ik denk dat Chris meer liefhebber van dit natuurlijke schoon is .
http://www.happynews.nl/2012/05/22/noordwijk-duurzaamste-kustbestemming/


Meestal ga ik nabij Hoek van Holland

Als ik eerlijk mag bekennen(zonder daar geintjes over te maken): Ik ben serieus nudist Bij voorkeur zoek ik het nudistenstrand op.

De hoofdreden van dat ik nudist ben is dat je letterlijk ff alles van je af kan gooien, maar het heeft ook praktische redenen: Mijn fiets kan ik beter kwijt, door de weeks komt er geen kip, lekker rustig dus en zo wat het gehele rijk alleen.

Nu sta ik hier bekend als een man die weleens een ranzig geintje maakt, echter zie ik het naturisme als een serieuze bezigheid wat totaal maar dan ook totaal niks met seksualiteit te maken heeft.
Het enigste ranzige wat ik in mijn hoofd haal op een nudistenstrand is het roken van een dikke jonkoo. En met ranzig bedoel ik mee dat ik het wel lekker vind, maar dat er genoeg mensen zijn die dat razig vinden, maar omdat er toch geen kip komt heeft niemand last.
Linux=Technisch lego voor volwassenen. Project SteviaLX 1404 v1.0
Op 24-05-2012 13:31:15 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
psixty4:
Chris de Boden:


Meestal ga ik nabij Hoek van Holland

Als ik eerlijk mag bekennen(zonder daar geintjes over te maken): Ik ben serieus nudist Bij voorkeur zoek ik het nudistenstrand op.

De hoofdreden van dat ik nudist ben is dat je letterlijk ff alles van je af kan gooien, maar het heeft ook praktische redenen: Mijn fiets kan ik beter kwijt, door de weeks komt er geen kip, lekker rustig dus en zo wat het gehele rijk alleen.

. . . . .


Ja daag,
geef het maar toe; je hebt gewoon geen geld om een fatsoenlijke zwembroek te kopen.

It's all a figment of imagination!
Op 24-05-2012 14:06:05 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Dicit: Iets voor jou Chris?
Nooit te oud om nog meer te leren.
Op 24-05-2012 15:18:34 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Pieter:
Chris de Boden:
Als ik eerlijk mag bekennen(zonder daar geintjes over te maken): Ik ben serieus nudist Bij voorkeur zoek ik het nudistenstrand op.

De hoofdreden van dat ik nudist ben is dat je letterlijk ff alles van je af kan gooien, maar het heeft ook praktische redenen: Mijn fiets kan ik beter kwijt, door de weeks komt er geen kip, lekker rustig dus en zo wat het gehele rijk alleen.

En waar laat je dan je fietssleuteltje, Chris?
No shit, Sherlock
Op 24-05-2012 15:21:28 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Dicit:
Pieter:
Chris de Boden:
Als ik eerlijk mag bekennen(zonder daar geintjes over te maken): Ik ben serieus nudist Bij voorkeur zoek ik het nudistenstrand op.

De hoofdreden van dat ik nudist ben is dat je letterlijk ff alles van je af kan gooien, maar het heeft ook praktische redenen: Mijn fiets kan ik beter kwijt, door de weeks komt er geen kip, lekker rustig dus en zo wat het gehele rijk alleen.

En waar laat je dan je fietssleuteltje, Chris?

Nooit te oud om nog meer te leren.
Op 24-05-2012 15:22:37 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Pieter: Een paar rotkinderen hebben Chris onder het zand begraven toen hij op het strand in slaap was gevallen:
(bericht gewijzigd op 24/5/2012 15:30)
No shit, Sherlock
Op 24-05-2012 15:25:46 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Triggernl: Ben op een meer wetenschapelijke verklaring gestuit uit 2008:
http://www.dailygalaxy.com/my_weblog/2008/01/scientist-says.html
Daarin wordt de theorie besproken dat het beeld van een continu versnellen van het heelal wordt veroorzaakt doordat tijd langzaam verdwijnt uit het universum.
Best interessant!
Op 24-05-2012 21:02:31 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Chris de Boden: Zo, heerlijk.
Had vandag het rijk helemaal alleen , ik was de enigste.

Ondanks de koude zee toch ff erin geweest, heerlijk.

Laatste stukje op de terugweg was wel pittig, mag het na 77 kilometer.
Linux=Technisch lego voor volwassenen. Project SteviaLX 1404 v1.0
Op 24-05-2012 21:17:03 | Kudos: -1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Chris de Boden:
Pieter:
Chris de Boden:
Als ik eerlijk mag bekennen(zonder daar geintjes over te maken): Ik ben serieus nudist Bij voorkeur zoek ik het nudistenstrand op.

De hoofdreden van dat ik nudist ben is dat je letterlijk ff alles van je af kan gooien, maar het heeft ook praktische redenen: Mijn fiets kan ik beter kwijt, door de weeks komt er geen kip, lekker rustig dus en zo wat het gehele rijk alleen.

En waar laat je dan je fietssleuteltje, Chris?


Ik lag bij mijn fiets en die had ik niet op slot gezet.
Ik was toch alleen en heb constant de fiets in het zicht, ook als ik ff de zee in gaat.


zie hier, het rijk alleen

mijn fiets met op de achtergrond de pegasos.
Linux=Technisch lego voor volwassenen. Project SteviaLX 1404 v1.0
Op 24-05-2012 21:32:39 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Socrates: Chris in plaats van hier een beetje te zeepkisten (op je eigen topic nota bene!) kan je beter de reactie van Triggernl eens bekijken!
Op 24-05-2012 22:23:26 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Chris de Boden:
Socrates:
Chris in plaats van hier een beetje te zeepkisten (op je eigen topic nota bene!) kan je beter de reactie van Triggernl eens bekijken!


Ik heb een hele mooie reden om daar NU niet op in te gaan en dat is zeker niet als ten nadele van Triggernl bedoeld , het tweede deel van dit tweeluik komt daar namelijk heel dicht in de buurt kan ik alvast verklappen Ook is in dit eerste deel het woord "Tijdruimtebreuk" al gevallen.

Als ik daar Nu op in zou gaan zou ik de inhoud van deel 2 dus verklappen en dan is de lol van deel 2 er van af wat niet de bedoeling is
Linux=Technisch lego voor volwassenen. Project SteviaLX 1404 v1.0
Op 24-05-2012 23:09:51 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Socrates:
Chris de Boden:
Socrates:
Chris in plaats van hier een beetje te zeepkisten (op je eigen topic nota bene!) kan je beter de reactie van Triggernl eens bekijken!


Ik heb een hele mooie reden om daar NU niet op in te gaan en dat is zeker niet als ten nadele van Triggernl bedoeld , het tweede deel van dit tweeluik komt daar namelijk heel dicht in de buurt kan ik alvast verklappen Ook is in dit eerste deel het woord "Tijdruimtebreuk" al gevallen.

Als ik daar Nu op in zou gaan zou ik de inhoud van deel 2 dus verklappen en dan is de lol van deel 2 er van af wat niet de bedoeling is

Oke. Maar nog geen reden om of-eigen-topic-te gaan toch? Op de zeepkist heb je ook je strandavonturen al verteld namelijk.
Op 24-05-2012 23:23:37 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
3.14po:
Chris de Boden:

Als ik eerlijk mag bekennen(zonder daar geintjes over te maken): Ik ben serieus nudist Bij voorkeur zoek ik het nudistenstrand op.

United as one. Divided by zero.
Op 24-05-2012 23:24:58 | Kudos: 10 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Chris de Boden:
Socrates:
Chris de Boden:
Socrates:
Chris in plaats van hier een beetje te zeepkisten (op je eigen topic nota bene!) kan je beter de reactie van Triggernl eens bekijken!


Ik heb een hele mooie reden om daar NU niet op in te gaan en dat is zeker niet als ten nadele van Triggernl bedoeld , het tweede deel van dit tweeluik komt daar namelijk heel dicht in de buurt kan ik alvast verklappen Ook is in dit eerste deel het woord "Tijdruimtebreuk" al gevallen.

Als ik daar Nu op in zou gaan zou ik de inhoud van deel 2 dus verklappen en dan is de lol van deel 2 er van af wat niet de bedoeling is

Oke. Maar nog geen reden om of-eigen-topic-te gaan toch? Op de zeepkist heb je ook je strandavonturen al verteld namelijk.

Ging ff off the topic(was ff wat emotioneel), maar was al van plan om in de zeepkist verder te gaan.

(bericht gewijzigd op 24/5/2012 23:27)
Linux=Technisch lego voor volwassenen. Project SteviaLX 1404 v1.0
Op 24-05-2012 23:26:12 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
psixty4: +je voor 3.14po
It's all a figment of imagination!
Op 24-05-2012 23:28:30 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Pieter:
3.14po:
Chris de Boden:

Als ik eerlijk mag bekennen(zonder daar geintjes over te maken): Ik ben serieus nudist Bij voorkeur zoek ik het nudistenstrand op.


No shit, Sherlock
Op 24-05-2012 23:41:04 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Chris de Boden: Hij is keigoed
Linux=Technisch lego voor volwassenen. Project SteviaLX 1404 v1.0
Op 25-05-2012 0:13:57 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Vloei Toch: Goed... VT vertelt:

Toen ik jong was ben ik verhuist van Emmen naar Den Bosch. Daar op school had ik uiteraard in het begin nog geen vrienden. Een aantal kinderen gingen in de pauze op de schommel op een verlaten schoolplein naast de school. De bel ging en iedereen snelde naar binnen en ze lieten mij schommelen. Ik was te klein om met mijn voeten bij de grond te komen en ik zag iedereen naar binnen rennen. Ik zwiepte heen en weer en wist niet hoe ik mezelf moest stoppen. Ik kneep m'n ogen dicht en dacht heel intens dat ik NU wilde stoppen. En terwijl ik helemaal naar achteren zwiepte leek de schommel te luisteren en stopte pardoes in het midden waarop ik kon afstappen. Niet lang kon ik me verbazen want ik rende al door de struiken, onder het hek over het al bijna lege schoolplein heen om ook naar binnen te komen.

Dit is me later nog een keer gelukt met kinderen erbij. En eigenlijk is er daarvoor ook een soortgelijk incident gebeurt waarbij ik nog niet kon traplopen maar toch al uit bed was geklommen en naar beneden wilde komen. Met dezelfde intentie als de schommel lukte het me om over de treden te zweven om eenmaal beneden weer verder te kruipen naar de keuken waar m'n moeder achter het aanrecht stond en verbaast omkeek.

Wat later, rond m'n achtste, gingen ik keten met vrienden achter een supermarkt. Ik klom in zo'n langwerpig karretje dat in vrachtwagens ook wordt gebruikt. Ik sjeesde maar maakte een verkeerde manouvre en viel op de grond. Voordat ik viel wist ik ineens 'dit gaat mis'. Ik kon het met m'n hoofd niet meer tegenhouden maar toch kon ik in slowmotion mezelf op de grond neerleggen en voor m'n gevoel de snelle neerwaartse krachten doen omzeilen.

Zo wist ik o.a. ook op voorhand dat ik een paar meter verderop zou vallen. Ik moest erom lachen als het gebeurde.

Is tijd te sturen? Is tijd op te delen in segmenten en kunnen deze afzonderlijk worden gestuurd door je brein? Is tijd een organisme als mij? Kun je communiceren met tijd als een goeie vriend? VT
How stupid can you get?
Op 25-05-2012 13:19:54 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
psixty4:
Vloei Toch:
Goed... VT vertelt:

. . . . . . .

Is tijd te sturen? Is tijd op te delen in segmenten en kunnen deze afzonderlijk worden gestuurd door je brein? Is tijd een organisme als mij? Kun je communiceren met tijd als een goeie vriend? VT

Ik snap wat je bedoeld, heb een paar keer behoorlijke klappers in auto's meegemaakt. Ondanks dat het allemaal razendsnel gebeurd, lijkt het als je in zo'n crash zit alsof alles in slow motion gaat, je hebt (zo lijkt het) alle tijd om na te denken.
It's all a figment of imagination!
Op 25-05-2012 13:41:18 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Socrates:
psixty4:
Vloei Toch:
Goed... VT vertelt:

. . . . . . .

Is tijd te sturen? Is tijd op te delen in segmenten en kunnen deze afzonderlijk worden gestuurd door je brein? Is tijd een organisme als mij? Kun je communiceren met tijd als een goeie vriend? VT

Ik snap wat je bedoeld, heb een paar keer behoorlijke klappers in auto's meegemaakt. Ondanks dat het allemaal razendsnel gebeurd, lijkt het als je in zo'n crash zit alsof alles in slow motion gaat, je hebt (zo lijkt het) alle tijd om na te denken.

Volgens mij is dat een dingetje van je hersens, die tijdens stress van alles produceren om het lichaam in staat te stellen te overleven.
En dus ook een andere tijdbeleving. Ik zal het eens opzoeken.
Op 25-05-2012 13:50:36 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Socrates: "De in het bijniermerg geproduceerde adrenaline (Latijn) of epinefrine (Grieks) vernauwt de bloedvaten en versnelt de hartslag, waardoor de bloeddruk oploopt. De tijdsbeleving wordt zo beïnvloed, dat het lijkt of dingen in slow motion verlopen, wat gedetailleerde snelle actie mogelijk maakt."

Bron.

Precies wat jij zegt dus!
(bericht gewijzigd op 25/5/2012 13:55)
Op 25-05-2012 13:54:31 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
psixty4:
Socrates:
"De in het bijniermerg geproduceerde adrenaline (Latijn) of epinefrine (Grieks) vernauwt de bloedvaten en versnelt de hartslag, waardoor de bloeddruk oploopt. De tijdsbeleving wordt zo beïnvloed, dat het lijkt of dingen in slow motion verlopen, wat gedetailleerde snelle actie mogelijk maakt."

Bron.

Precies wat jij zegt dus!

Duidelijk artikel, thnx.
It's all a figment of imagination!
Op 25-05-2012 14:04:45 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Vloei Toch: Dus heb je een lage bloeddruk dan bestaat de kans dat je de tijd als snel ervaart en je langzaam reageert.

En wat als je jezelf kan sturen opdat je zelf bepaalt hoe je de tijd ervaart.

Wetende dat als er daadwerkelijk geen tijd bestond alles in één keer zou gebeuren. Dat begin, midden en eind tegelijk gebeurt.

Tijd zien als een organisme is mischien te bizar maar tijd zien als een dimensie werkt mischien wel. En dat je in de web van tijd een snaar of een vlak kan manipuleren en vica versa. En dat dit mogelijk is door je fysieke lijf in een bepaalde hoedanigheid te brengen wanneer jij dat wil en niet persé alleen in een stressvolle of slaapverwekkende situatie.

Ik vraag maar?!
How stupid can you get?
Op 25-05-2012 14:35:14 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Aquamarijn:
Vloei Toch:
Dus heb je een lage bloeddruk dan bestaat de kans dat je de tijd als snel ervaart en je langzaam reageert.

En wat als je jezelf kan sturen opdat je zelf bepaalt hoe je de tijd ervaart.

Wetende dat als er daadwerkelijk geen tijd bestond alles in één keer zou gebeuren. Dat begin, midden en eind tegelijk gebeurt.

Tijd zien als een organisme is mischien te bizar maar tijd zien als een dimensie werkt mischien wel. En dat je in de web van tijd een snaar of een vlak kan manipuleren en vica versa. En dat dit mogelijk is door je fysieke lijf in een bepaalde hoedanigheid te brengen wanneer jij dat wil en niet persé alleen in een stressvolle of slaapverwekkende situatie.

Ik vraag maar?!

Sorry. Maar zo is het leven niet.
Am I evil? Yes I am! Am I evil? I am man!
Op 25-05-2012 22:24:49 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
hugo:
3.14po:
Chris de Boden:

Als ik eerlijk mag bekennen(zonder daar geintjes over te maken): Ik ben serieus nudist Bij voorkeur zoek ik het nudistenstrand op.Van iemand met een loopfiets?
DansFans: je dance, donc je suis.
Op 26-05-2012 20:38:42 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
nupeet:
psixty4:
Chris de Boden:
Nou, de airco doet het hier uitstekend
Ze kunnen zeggen wat ze willen van die dingen, lekker verkoelend zijn ze zeker en geen last van muggen(want raam blijft dicht).
Net ff wezen fietsen en ik trapte lekker door en buiten was het dan ook heerlijk verkoelend met alleen een spijkerbroek en een t-shirt aan.

Morgen schijnt het mooi weer te worden.
Mijn fiets is er klaar voor, ik ook, dus wat houdt mij tegen om naar het strand te fietsen waarbij de tijd mij ff helemaal mijn reet kan roesten , ik geniet gewoon van het mooie weer.

http://www.maasvlakte2.com/nl/futureland

Beetje jammer dat van het door het havenbedrijf toegezegde nieuw te bouwen zeemanshuis aldaar nog geen spoor te bekennen is.
Unity in the Heart of Diversity
Op 29-05-2012 6:48:43 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
DeBoodschapper:
hugo:
3.14po:
Chris de Boden:

Als ik eerlijk mag bekennen(zonder daar geintjes over te maken): Ik ben serieus nudist Bij voorkeur zoek ik het nudistenstrand op.Van iemand met een loopfiets?


Nee nee, dit is duidelijk een meneer met een hele lange piemelemuis.
Al dat er is, is er ook niet wel.
Op 30-05-2012 9:03:14 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Chris de Boden: Ik moet er niet aan denken dat ik met mijn kop zo langs dat zand sleept, auw auw...

Ok, met dit door mij laatste gemaakte geintje tot zover genoeg vunzigheid, geintje is leuk, maar dit vind ik een te belangrijk onderwerp om het off-topic te laten ontsporen...!!!

Ook met niet vunzige fantasie vertegenwoordigt deze afbeelding ook een betekenis, althans dat kun je er bij bedenken:
Met wat fantasie kun je er ook een tijdlijn bij bedenken, uitmondend in de zee(oneindig)

Gisteren avond was het letterlijk een synchroniteiten avond.
Zo maakte ik gisterenavond een fietsrondje Rotterdam + Schiedam en ik vertrok op een onwillekeurig tijdstip.
Ik naderde het metrostation(hoewel ik toch al niet van plan was om de metro te pakken): Hoppa, de metro die ik normaal gesproken zou moeten hebben reed weer weg toen ik het station naderde. Ik keek op mijn klokje van mijn fietscomputer: Tadaa 19:11

Ik kwam in de stad en ja hoor, ook weer op dezelfde kruispunten moest ik een tram voor laten gaan: Kijk ik vervolgens op de klok: Hoppa een kneiter van een synchronoiteit!!!

Ik kwam aan in Schiedam de Gorzen: Precies, maar dan ook letterlijk precies op tijd voor de oefenwedstrijd van gisterenavond.

Hoe ik de tijd letterlijk ervaar:
De momenten lijken elkaar steeds sneller op te volgen, maar een moment zelf kan ik als erg lang ervaren, metname als er geen klok in de buurt is. Vorige week donderdag fietste ik nog naar het strand, dat moment zelf ervaarde ik als best wel lang(had kennerlijk weinig te verwerken op dat moment) en kwam geheel tot rust, nu zijn we alweer een week verder terwijl het net lijkt alsof die dag gisteren was.
Linux=Technisch lego voor volwassenen. Project SteviaLX 1404 v1.0
Op 31-05-2012 14:33:51 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Socrates: Gisteren dacht ik dat vandaag morgen was.
Op 31-05-2012 14:36:11 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Chris de Boden:
Socrates:
Gisteren dacht ik dat vandaag morgen was.


Ik heb hierop een parodie die van toepassing is op een vervolg artikel wat ingaat op de accelererende ontwikkeling van beeld en geluid(mijn stokpaardje) waarbij ik probeer het niveau gelijk te houden aan deel 2 van dit tweeluik, alleen iets minder zwaar(wat nuchterder), maar daardoor niet minder interessant. Ik moet hier echter nog aan gaan beginnen:

Wat je morgen koopt is gisteren alweer verouderd
Linux=Technisch lego voor volwassenen. Project SteviaLX 1404 v1.0
Op 31-05-2012 15:57:39 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Aquamarijn:
Socrates:
Gisteren dacht ik dat vandaag morgen was.

Ik ook . en ik was nog wel druk met een oppaskind!
Am I evil? Yes I am! Am I evil? I am man!
Op 31-05-2012 22:00:58 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Aquamarijn:
Chris de Boden:
Socrates:
Gisteren dacht ik dat vandaag morgen was.


Ik heb hierop een parodie die van toepassing is op een vervolg artikel wat ingaat op de accelererende ontwikkeling van beeld en geluid(mijn stokpaardje) waarbij ik probeer het niveau gelijk te houden aan deel 2 van dit tweeluik, alleen iets minder zwaar(wat nuchterder), maar daardoor niet minder interessant. Ik moet hier echter nog aan gaan beginnen:

Wat je morgen koopt is gisteren alweer verouderd

Dat geldt niet als je met kinderen omgaat....
Am I evil? Yes I am! Am I evil? I am man!
Op 31-05-2012 22:02:38 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Aquamarijn:
Chris de Boden:
Socrates:
Gisteren dacht ik dat vandaag morgen was.


Ik heb hierop een parodie die van toepassing is op een vervolg artikel wat ingaat op de accelererende ontwikkeling van beeld en geluid(mijn stokpaardje) waarbij ik probeer het niveau gelijk te houden aan deel 2 van dit tweeluik, alleen iets minder zwaar(wat nuchterder), maar daardoor niet minder interessant. Ik moet hier echter nog aan gaan beginnen:

Wat je morgen koopt is gisteren alweer verouderd

Doe maar niet..
Am I evil? Yes I am! Am I evil? I am man!
Op 31-05-2012 22:07:02 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Aquamarijn: Op zich wil ik wel op op van alles reageren.
Als ik dan steun krijg dus.
Am I evil? Yes I am! Am I evil? I am man!
Op 31-05-2012 22:14:02 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Chris de Boden:
Aquamarijn:
Chris de Boden:
Socrates:
Gisteren dacht ik dat vandaag morgen was.


Ik heb hierop een parodie die van toepassing is op een vervolg artikel wat ingaat op de accelererende ontwikkeling van beeld en geluid(mijn stokpaardje) waarbij ik probeer het niveau gelijk te houden aan deel 2 van dit tweeluik, alleen iets minder zwaar(wat nuchterder), maar daardoor niet minder interessant. Ik moet hier echter nog aan gaan beginnen:

Wat je morgen koopt is gisteren alweer verouderd

Doe maar niet..


Dacht ut fft'jes van wel. Als het je niet bevalt reageer je gewoon niet, simpeler kan ik het niet maken.
Linux=Technisch lego voor volwassenen. Project SteviaLX 1404 v1.0
Op 31-05-2012 22:19:46 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Aquamarijn: En in mijn geval:eerder bellen!
Nu belt mijn dokter pas dinsdag.
Am I evil? Yes I am! Am I evil? I am man!
Op 31-05-2012 22:44:50 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Emie :
Aquamarijn:
Op zich wil ik wel op op van alles reageren.
Als ik dan steun krijg dus.

Snap deze reactie niet. Zit je wel in 't goeie topic?
Is it electrickery?
Op 31-05-2012 22:54:39 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Gas:
Vloei Toch:
Dus heb je een lage bloeddruk dan bestaat de kans dat je de tijd als snel ervaart en je langzaam reageert.
... knip ...

Ik vraag maar?!


Nee.
Ik val regelmatig weg, doordat op die momenten mn bloeddruk wegvalt, die gaat van normaal naar laag naar helemaal niks in no time, als ik meneer Gas tenminste mag geloven, terwijl ik zelf het idee heb dat ik minstens een kwartier bezig ben om min of meer bij de les te blijven, in gedachten honderden acties onderneem maar intussen doodstil blijf zitten waar ik zit, totdat ik daadwerkelijk neerklotter, 1 seconde nadat alles begonnen is.
Voor mijn gevoel iets wat minstens een kwartier duurt.

Ook als je bloeddruk wegvalt is dat een behoorlijk stressvolle situatie waarbij je lichaam toch in ene veel adrenaline en dat soort van zooi aanmaakt, mn bloeddruk reageert daar dan niet op, maar de rest van de ervaring is precies hetzelfde als wanneer je dus 'gewoon' ergens flink valt, of elke andere stresssituatie eigenlijk.
(bericht gewijzigd op 1/6/2012 12:25)
Op 01-06-2012 12:20:04 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2015Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden