Uit vrijgegeven documenten van het Engelse ministerie van defensie blijkt dat de UFO-onderzoekers dachten dat buitenaardsen de aarde kwamen bezoeken voor wetenschappelijk onderzoek, militaire verkenningen of als vakantiebestemming. In een briefing uit 1995 verklaart een officier dat sightings van buitenaardse ruimtetuigen een prioritaire behandeling moeten krijgen en dat de UFO's vermoedelijk niet met vijandige bedoelingen de aarde bezoeken.

Een officier (waarvan de naam onleesbaar gemaakt is) zegt dat we niet echt weten of buitenaardse UFO's bestaan. Maar als ze wel bestaan, dan moeten we te weten komen wat ze precies zijn, wat ze hier komen doen en of ze een gevaar voor ons land betekenen. Voor zover we kunnen vaststellen vertonen UFO's geen vijandig gedrag. Bovendien zal de kennis van hun technologieën van groot nut voor ons zijn.

In zijn briefing staan een aantal verklaringen voor UFO-sightings, waaronder massa-hallucinaties, Amerikaanse vliegtuigen, atmosferische fenomenen en hoaxen. Hij voegt er wel aan toe dat geen enkele van deze mogelijke verklaringen geruggesteund wordt door overtuigend bewijsmateriaal. Verder vermeldt de officier ook dat er aanwijzingen zijn dat de opgetekende UFO-incidenten slechts het topje van de ijsberg zijn en er heel veel mensen zijn die hun sighting niet openbaren uit angst voor de reacties.

Onze officier merkt ook op dat het aantal vreemde objecten aan de hemelen drastisch steeg na de Tweede Wereldoorlog, en dat de meeste sightings van landbouwers, politiemensen, dokters en verliefden komen. De meeste mensen denken dat UFO's een vrij recent fenomeen is, maar er zijn genoeg betrouwbare rapporten van vreemde vliegende voorwerpen die tot 100 jaar terug gaan.

In een briefing uit 1979 wordt de vraag gesteld waarom aliens onze planeet zouden aanduiden voor een bezoek. Een veiligheidsofficier veronderstelt dat een intelligent ras bijvoorbeeld 10 lanceringen naar interessante plaatsen in het universum zou kunnen uitvoeren. Een bezoek aan een interessante ster zoals onze zon, of een interessante planeet zoals onze aarde, zou zich echter maar één keer per millennium voltrekken. Volgens de veiligheidsofficier zijn de claims van de duizenden sightings van de laatste 10 jaar veel te hoog om kredietwaardig te zijn.

Socrates: Nou ... Er lopen hier soms wel toeristen in de provincie die ik niet kan verstaan. Dus ...
(bericht gewijzigd op 20/7/2012 9:20)
Op 20-07-2012 9:19:47 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Hazelnoot :
Socrates:
Nou ... Er lopen hier soms wel toeristen in de provincie die ik niet kan verstaan. Dus ...

Waren ze blauw en spraken ze alsof ze een splaakgeblek hebben?;-)
Op 20-07-2012 10:12:08 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Socrates:
Hazelnoot :
Socrates:
Nou ... Er lopen hier soms wel toeristen in de provincie die ik niet kan verstaan. Dus ...

Waren ze blauw en spraken ze alsof ze een splaakgeblek hebben?;-)

Dat laatste zeker, en hun kleur ook niet erg normaal is te noemen.

PS: Leuk dat je mee doet Hazelnoot!
(bericht gewijzigd op 20/7/2012 10:23)
Op 20-07-2012 10:22:21 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Dicit: Laat ze maar komen.
Nooit te oud om nog meer te leren.
Op 20-07-2012 10:29:43 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Cocorico: Een beetje zoals de Observers uit Fringe dus.. Mensen uit de toekomst die op "defining moments" even om de hoek komen koekeloeren. Verklaart wel de verhoging tijden WOII, want dat was best wel een bijzonder moment lijkt mij.. Én het verklaart waarom die aliens zo ontzettend op ons lijken. Wij zijn met de jaren ook steeds meer haar kwijtgeraakt, helemaal niet gek als wij in de toekomst helemaal kaal zijn..
Ken uzelf, dan zult u het universum en de goden kennen
Op 20-07-2012 11:18:29 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Surrealistic: Wij mensen voelen ons zo intelligent, dat we automatisch denken dat aliens, mochten ze al bestaan op ons lijken en denken zoals wij. Zo ver zelfs dat aliens ook al op vakantie gaan...

Veel mensen zouden eens moeten stoppen zichzelf als basis te stellen om alles vanuit te reflecteren, dan kom je een heel stuk verder.
Zonder onzin zou niks zin hebben.
Op 20-07-2012 11:34:16 | Kudos: 2 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Triggernl: "Een veiligheidsofficier veronderstelt dat een intelligent ras bijvoorbeeld 10 lanceringen naar interessante plaatsen in het universum zou kunnen uitvoeren. Een bezoek aan een interessante ster zoals onze zon, of een interessante planeet zoals onze aarde, zou zich echter maar één keer per millennium voltrekken. Volgens de veiligheidsofficier zijn de claims van de duizenden sightings van de laatste 10 jaar veel te hoog om kredietwaardig te zijn."
Hoe debiel moet je zijn om dit te kunnen bedenken?
Op basis van een verzinsel zeggen dat de grote hoeveelheid waarnemingen niet kredietwaardig zijn.
(bericht gewijzigd op 20/7/2012 13:41)
Op 20-07-2012 13:38:58 | Kudos: 2 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Surrealistic:
Triggernl:
"Een veiligheidsofficier veronderstelt dat een intelligent ras bijvoorbeeld 10 lanceringen naar interessante plaatsen in het universum zou kunnen uitvoeren. Een bezoek aan een interessante ster zoals onze zon, of een interessante planeet zoals onze aarde, zou zich echter maar één keer per millennium voltrekken. Volgens de veiligheidsofficier zijn de claims van de duizenden sightings van de laatste 10 jaar veel te hoog om kredietwaardig te zijn."
Hoe debiel moet je zijn om dit te kunnen bedenken?
Op basis van een verzinsel zeggen dat de grote hoeveelheid waarnemingen niet kredietwaardig zijn.


Ook debielen hebben fantasie, het is helaas niet anders. maar dat zulke mensen dan worden aangesteld als veiligheidsofficier, daar mag je je pas echt zorgen over maken. Laat hem maar eens een begin maken door ons te beveiligen tegen zijn gedachtenkronkels.
Zonder onzin zou niks zin hebben.
Op 20-07-2012 14:09:38 | Kudos: 2 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
paps: Bewijs maar eens dat het onzin is...
Koester uw onwetendheid, de rest kunt u opzoeken.
Op 20-07-2012 20:02:41 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Qvic: Deze UFO's zijn alle door gewone aardbewoners gemaakt, maar dit zijn wel top geheime voertuigen die niet openbaar worden gegeven. Door constant de illusie wijd te verspreiden dat het om buitenaardse zouden gaan, zal (bijna) niemand de aarde afstruinen om op zoek te gaan waar de voertuigen vandaan komen en welke organisatie hier achter zit. Want stel dat deze UFO's buitenaards zijn, dan zijn ze 100% zeker vijandig. Want wanneer iemand de moeite zou nemen om een planeet aan te doen, moet deze reis wel wat opbrengen (ongeacht wat). Want ook handel is vijandig, want iedereen wil er wel beter van worden en niet dat je bij voorbaat al weet dat het je eigen voortbestaan kan kosten en de vrijheid die je nu hebt gaat opgeven.
(bericht gewijzigd op 20/7/2012 21:37)
De waarheid is overal zichtbaar en toch ziet bijna niemand dit.
Op 20-07-2012 21:35:56 | Kudos: 2 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
kind.of.human: In de logica hebben ze het altijd over "bewijs uit het ongerijmde"; het zou makelijker moeten zijn om te bewijzen dat het geen onzin kán zijn (d.w.z. probeer te bewijzen dat het wel onzin móet zijn, en hoop dan dat je erop uitkomt dat díe veronderstelling níet waar is), dan bewijzen dat het wel een authentiek verschijnsel is.

Persoonlijk vind ik het een hele moeilijke, ik kan me niet voorstellen dat wij in dit immense universum opgemerkt worden door een andere intelligentie beschaving (uitgaande van het feit dat aliens uit een intelligente beschaving afkomstig zijn; misschien zijn het wel oer-primitieven levensvormen - en wat is leven, het hoeft al geen DNA meer te hebben -, die toevallig op hun planeet een ruimtevoertuig hebben gevonden van een eerdere op hun planeet lang geleden verloren gegane, wél intelligentie beschaving, en hebben ze zo maar op wat knoppen gedrukt waarna hun 'ufo' aan een joyride is begonnen), maar kan me ook niet voorstellen dat we níet bezocht zouden worden, maar dat laatste dan meer vanuit de gedachte van parallelle universums, reizen in de ruimte-tijd space, of vanuit een andere variant van het "er moet toch iets meer zijn".

Maar ik schrijf ook maar wat hoor.
Ik wordt steeds beter in het bedenken van motto's
Op 21-07-2012 1:09:48 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
ThoTh:
Cocorico:
Verklaart wel de verhoging tijden WOII, want dat was best wel een bijzonder moment lijkt mij..


Het artikel spreekt over sinds, niet tijdens...
ALLES IS WAAR
Op 23-07-2012 23:27:44 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Yochem:
kind.of.human:
In de logica hebben ze het altijd over "bewijs uit het ongerijmde"; het zou makelijker moeten zijn om te bewijzen dat het geen onzin kán zijn (d.w.z. probeer te bewijzen dat het wel onzin móet zijn, en hoop dan dat je erop uitkomt dat díe veronderstelling níet waar is), dan bewijzen dat het wel een authentiek verschijnsel is.

Persoonlijk vind ik het een hele moeilijke, ik kan me niet voorstellen dat wij in dit immense universum opgemerkt worden door een andere intelligentie beschaving (uitgaande van het feit dat aliens uit een intelligente beschaving afkomstig zijn; misschien zijn het wel oer-primitieven levensvormen - en wat is leven, het hoeft al geen DNA meer te hebben -, die toevallig op hun planeet een ruimtevoertuig hebben gevonden van een eerdere op hun planeet lang geleden verloren gegane, wél intelligentie beschaving, en hebben ze zo maar op wat knoppen gedrukt waarna hun 'ufo' aan een joyride is begonnen), maar kan me ook niet voorstellen dat we níet bezocht zouden worden, maar dat laatste dan meer vanuit de gedachte van parallelle universums, reizen in de ruimte-tijd space, of vanuit een andere variant van het "er moet toch iets meer zijn".

Maar ik schrijf ook maar wat hoor.


Persoonlijk geloof ik dat we allang ontdekt zijn door buitenaardse, maar dat we helemaal niet interessant zijn voor ze. Zoals
Michio Kaku zegt:"Jij probeert toch ook niet aan een mier uit te leggen hoe hij een stad moet bouwen..."

Wat hebben we buitenaardse te bieden?? Hoe je een planeet naar de klote helpt? Hoe je Nucleaire energie over je planeet verspreidt? Dat ze d.m.v. Hubble naar hun thuisster schimmig kunnen kijken? Hoe je d.m.v. van financiële hebzucht, waardevolle grondstoffen verkwanselt??

We zijn pas 1 stap verder als de pre-historie en we kunnen alleen maar leren en niks geven... Ik geloof dat het wel grappig is en leerzaam, hoe we aan het worstelen zijn met onze problemen en dat ze af en toe metingen nemen waar we mee bezig zijn...
Op 24-07-2012 17:00:54 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Cocorico:
ThoTh:
Cocorico:
Verklaart wel de verhoging tijden WOII, want dat was best wel een bijzonder moment lijkt mij..


Het artikel spreekt over sinds, niet tijdens...


Ik had het niet over het artikel ( overheen gelezen ) maar wel degelijk over tijdens WOII. De luchtmacht piloten hadden er zelfs een naam voor: Foo Fighters.
(bericht gewijzigd op 27/7/2012 14:3)
Ken uzelf, dan zult u het universum en de goden kennen
Op 27-07-2012 13:52:24 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
ThoTh:
Cocorico:

Ik had het niet over het artikel ( overheen gelezen ) maar wel degelijk over tijdens WOII. De luchtmacht piloten hadden er zelfs een naam voor: Foo Fighters.


Waar baseer je het op, dat er tijdens WOII meer sightings waren dan?
ALLES IS WAAR
Op 28-07-2012 21:54:41 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Socrates:
ThoTh:
Cocorico:

Ik had het niet over het artikel ( overheen gelezen ) maar wel degelijk over tijdens WOII. De luchtmacht piloten hadden er zelfs een naam voor: Foo Fighters.


Waar baseer je het op, dat er tijdens WOII meer sightings waren dan?

Foo Fighters is gewoon een rockband hoor.
Op 28-07-2012 22:37:07 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
ThoTh:
Socrates:
ThoTh:
Cocorico:

Ik had het niet over het artikel ( overheen gelezen ) maar wel degelijk over tijdens WOII. De luchtmacht piloten hadden er zelfs een naam voor: Foo Fighters.


Waar baseer je het op, dat er tijdens WOII meer sightings waren dan?

Foo Fighters is gewoon een rockband hoor.


Ik neem aan dat je sarcastisch flauw uit de hoek wilde komen....
Voor degenen, die het echter niet wisten --> meer info
(bericht gewijzigd op 29/7/2012 15:28)
ALLES IS WAAR
Op 29-07-2012 15:27:37 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Socrates:
ThoTh:
Socrates:
ThoTh:
Cocorico:

Ik had het niet over het artikel ( overheen gelezen ) maar wel degelijk over tijdens WOII. De luchtmacht piloten hadden er zelfs een naam voor: Foo Fighters.


Waar baseer je het op, dat er tijdens WOII meer sightings waren dan?

Foo Fighters is gewoon een rockband hoor.


Ik neem aan dat je sarcastisch flauw uit de hoek wilde komen....
Voor degenen, die het echter niet wisten --> meer info

Heb je ontbeten met augurken?
Op 29-07-2012 15:47:01 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
ThoTh:
Socrates:

Heb je ontbeten met augurken?

Is dat lekker?
ALLES IS WAAR
Op 29-07-2012 16:18:29 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
ThoTh: Wist niet dat augurken konden ontbijten trouwens
ALLES IS WAAR
Op 29-07-2012 16:19:02 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2015Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden